viernes, 4 de marzo de 2022

Entrants freds entrants calents

 

Entrants

Freds

Amanida verda (enciam, escarola, ceba, tomàquet, pebrot i olives) 5.90


Amanida verda  amb tonyina 7.90


Amanida de ceba i tomàquet 5.90

 

Amanida de ceba i tomàquet amb tonyina 7.90

 

Amanida de pagès (ceba, tomàquet, olives, pernil, anxoves i vinagreta) 8.50

 

Amanida catalana (amanida verda, embotit) 7.90

 

Entremès (embotit amb un grapat de amanida verda) 7.90

 

Plat embotits del Montseny (pernil, llonganissa, llom, xoriç, bisbe negre, botifarra ample del perol) 7.90

 

Plat de pernil serra 7.90

 

Plat de anxoves de l’Escala 9.90

 

Plat de formatge (semi de tres llets i curat ovella manxego) 7.90

 

Espàrrecs gruixuts blancs amb guarnició de amanida i pernil 7.90

 

Margallons amb guarnició de amanida i pernil 7.90

 

Escalivada amb anxoves 9.90

 

Escalivada  amb tonyina 9.90

 

Pinya amb pernil 7.90

 

Meló amb pernil 7.90

 

Esqueixada (ceba, tomàquet, bacallà, tomàquet rallat, all i olives) 8.90

 

Empedrat de bacallà (esqueixada + mongetes) .... (o de tonyina ) 9.90

 

Calents    

 

Sopa (caldo d’escudella amb pasta petita) 7.50

 

Cargols "guisats" 10.90

 

Arròs casolà "guisats" 9.90

 

Plat de mongetes del ganxet 7.50

 

Plat de patates fregides 6.90

 

Plat de mongetes del ganxet fregides 7.90

 

Escalivada (pebrot, esbargia i ceba a la brasa) 7.90

 

Carxofes a la brasa (dues unitats i mitja) 8.90

 

Ous i truites

 

Ous ferrats amb patates i pernil (calent) 7.90

 

Truita a la francesa amb patates  7.90

 

Truita de patates 7.90

 

Truita de bacallà 8.90

 

Truita de mongetes i botifarra negre 8.90

 

Truita d’altres (de pernil o de tonyina o de formatge o de escalivada)  8.90

 

Bolets

 

Camagrocs amb botifarra (botifarra blanca i negra, bolets, all i julivert) 13.00

 

Rossinyols amb mongetes i ous trencats (ou, mongetes, bolets, all i julivert) 13.00

 

Remenat de bolets amb botifarra negra (ou, bolets, botifarra negra, pernil, all i julivert) 13.00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.