viernes, 4 de marzo de 2022

Les carns

LES CARNS 

EL PORC
                                                 
Llom a la brasa amb
patates .. 7.30
mongetes .. 7.60
escalivada .. 7.90


Cansalada virada a la brasa amb

patates .. 7.30
mongetes .. 7.60
escalivada .. 7.90


Galta de porc a la brasa
 (laminada) amb 
patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90


Botifarra a la brasa amb

patates .. 8.30
mongetes .. 8.60
escalivada .. 8.90


Botifarra negre a la brasa amb

patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90


Peus de porc amb bolets "guisat" .. 12.90


EL POLLASTRE

Pollastre a la brasa amb

patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90


Pollastre de pagès a la brasa amb

patates .. 13.30
mongetes .. 13.60 
escalivada .. 13.90


Pollastre de pagès rostit amb prunes orellanes i pinyons
 "guisat" .. 14.90

Menuts de pollastre amb mongetes "guisat" (tros de carcanada, dos esgarrapa pallers, un tros coll, un pedrer, minúcies i mongetes) .. 10.90

EL CONILL

Conill a la brasa amb

patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90


EL XAI

Braó de xai a la brasa (obert) amb
patates .. 15.30
mongetes .. 15.60
escalivada .. 15.90


Carn de xai a la brasa (dues peces) amb
patates .. 11.30
mongetes .. 11.60
escalivada .. 11.90


Costelles de xai del pal
 (tres peces) amb
patates .. 18.30 
mongetes .. 18.60
escalivada .. 18.90


LA VEDELLA (a la brasa)

Bistec de vedella
 (200-250g)  amb
patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90

                                                 
Xurrasco de vedella
 (250-300g) amb
patates .. 9.30
mongetes .. 9.60
escalivada .. 9.90


Entrecot
 “estret” vedella (350-450g) amb
patates .. 18.30
mongetes .. 18.60
escalivada .. 18.90


Entrecot
 “ample” vedella (500-600g) amb
patates .. 21.30
mongetes .. 21.60
escalivada .. 21.90


Vedella amb bolets "guisat" .. 13.90

VARIAT DE CARN

Graellada de carn ( 1/8 de pollastre, 1/8 de conill1/2 botifarra negra1/2 botifarra del Montseny1 tall de  xai1 tall de llom, 1 tall cansalada i 1 tros xurrasco) .. 19.90


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.